Belediye Başkanımızdan Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı PDF Yazdır E-posta

Belediye Başkanı Hasan Peker Cumhuriyet  Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mustafa Kemal Atatürk; 29 Ekim 1923’te Egemenliğin kayıtsız şartsız millete verildiğini müjdelemiş ve Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır”  sözleri ile, Bugün; büyük Türk milletinin tarihteki en parlak başarılarından biri olan Cumhuriyetin 91. yılını kutlamamıza vesile olmuştur.Mustafa Kemal Atatürk’ü ve  silah arkadaşlarını, canından çok sevdiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş tüm Şehitlerimizi Gazilerimizi Rahmet ve minnetle bir kez daha anıyor, Cumhuriyet Bayramımızı en kalbi duygularla kutluyorum.

merkez