Atatürk'ü Anma PDF Yazdır E-posta

Belediye Başkanımız Hasan PEKER  Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk''ün Ölümünün 72.Yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajında;

''''Türk ordularının ebedi Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu ve dünyanın gıpta ettiği eşsiz devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk''ü, maddi varlığının aramızdan ayrılışının 72''inci yıl dönümünde bir kez daha özlem, saygı ve rahmetle anıyoruz. Engin düşünceleriyle bağımsızlığın, ulusal birliğin, bölünmez bütünlüğün, mutlu bir vatandaşlık ülküsünün ve barış içinde bir dünya düzeninin bayraklaşan ismi olan Ulu Önderi''mizin izinde olmayı büyük bir onur ve gurur vesilesi sayıyoruz. Hedef olarak gösterdiği yolda, zamanın ve katılaşmış düşüncelerin kalıplarına takılmadan ilerleyebilmek için bilim ve akıl esasları üzerine kurduğu düşünce sisteminden güç ve ilham alıyoruz. Bu nedenle, ulusal birlik içinde, mutlu ve güvenli bir şekilde ulusumuzu geleceğin uygar dünyasına taşıyan Büyük Önderi''mizi kalplerimizde bir hatıra gibi değil, düşüncelerimize yön veren canlı bir gerçek olarak yaşatıyoruz. Bir 10 Kasım günü maddi varlığıyla aramızdan ayrılan Atatürk''ün, düşünceleri ve bu düşüncelerinin hayat bulduğu ilke ve devrimleriyle dünya durdukça yüce ulusumuzun rehberi olmaya devam edeceğine yürekten inanıyoruz.
Ruhun şad olsun. Huzur içinde yat.''''

Hasan PEKER

Belediye Başkanı

Not : Anma Proğramı İlçemiz Kaymakamlık Bahçesinde saat 08.55 ''te Atatürk Anıt''ına çelenk sunumuyla başlayacak,saat 10;30''dan itibaren ise Türkaylar YİBO Çok amaçlı Salonunda devam edecektir.

Tüm halkımızın Anma proğramına teşrifleri ilan olunur.

sarayduzu