Valimizin Veda Ziyareti PDF Yazdır E-posta

Sinop Valisi M. Hakan Güvençer, Bingöl Valiliğine atanması dolayısıyla Sinop genelinde bir dizi veda ziyaretlerinde bulunuyor. Bu ziyaretlerden birini de Saraydüzü Kaymakamlığı ile Kamu Kurum ve kuruluşlarına yaptı.

23 Aralık Perşembe günü İlçemize gelen Vali M. Hakan Güvençer ilk ziyareti Kaymakamlığa yaptı. Saraydüzü Kaymakamı Musa Aydemir''''''''in makamında gerçekleşen ziyaret esnasında J. Bölük Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, Belediye Başkan Vekili de hazır bulundular. Burada bir süre sohbet ettikten sonra Vali Güvençer, Hükümet Konağı bahçesinde toplanan çeşitli kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ve öğrencilerle vedalaştı.

Hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor,yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.

cevre