Mevlid Kandil Mesajı PDF Yazdır E-posta

Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan PEKER, Mevlit Kandili münasebeti ile bir kutlama mesajı yayınladı.Mesajında Milletimiz ve bütün İslam alemi her yıl yeni bir heyecanla peygamberimiz Hz. Muhammed'in getirmiş olduğu ilahi mesajı anlamak, ortaya koymuş olduğu eşsiz örnek ahlâkını özümsemek, ona duyulan engin ve içten sevgiyi gönüllerden sözlere ve toplumsal bilince aktarmak düşüncesiyle asırlardır onun dünyaya gelişini Mevlid Kandili olarak kutluyoruz.

Mevlid Kandili, Hz. Peygamber’in bizlere sunduğu bütün değerleri ve yol gösterici öğütlerini anlama ve bu anlayışla yaşama ve yenilenme zamanıdır. Bu değerleri fark etmek ve onları bir davranış bilincine ve yaşanan bir hayat haline getirebilmek, dindarlığımızın temel hedefi olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle Mevlid Kandilinin tüm insanlığa sevgi, barış ve huzur getirmesini, kandilin, Sevgili Peygamberimizi daha iyi tanımamıza vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz eder, bütün vatandaşlarımızın, ve İslâm âleminin Mevlid Kandilini tebrik ederim. dedi.

merkez