Belediye Başkanımız Ayancık'ta Başkanlar Toplantısına Katıldı. PDF Yazdır E-posta

Sinop genelinde görev yapan ilçe ve belde belediye başkanları Ayancık ilçesinde bir araya geldi. Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün'ün ev sahipliğinde ilki gerçekleştirilen ve her ay başka bir ilçe ve beldede tekrarlanacak olan etkinlik kapsamında 5 ilçe ve 2 belde belediye başkanı il genelinde ki belediye çalışmaları hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Programa Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan Peker, Dikmen Belediye Başkanı Hüseyin Yüksek, Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek,  Güzekent Belediye Başkanı Bekir Erünsal ve Yenikent Belediye Başkanı Mevlüt Aydın katıldı. Belediye başkanları dışında AK Parti Ayancık İlçe Başkanı Bayram Ali Kalafat, MHP Saraydüzü İlçe Başkanı Şükrü Cebeci, Ayancık Belediye Başkan Yardımcısı A. Adil Akın'da programa iştirak etti.

Ayancık Kültür Evi'nde gerçekleştirilen programda belediye başkanları gündeme dair konuları masaya yatırdı.

beledyie