Vergi Haftası PDF Yazdır E-posta

Belediye Başkanımızın Vergi Haftası Mesajı

VERGİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl şubat ayının son haftası Vergi Haftası olarak kutlanmaktadır.

Belediye Başkanımız sayın Hasan PEKER, Vergi Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Peker, yayımladığı mesajında herkesin kazandığı oranda vergi vermesini isteyerek şunları kaydetti:

"Her türlü zorluğa rağmen tüm vergi verenlerin, vergi alanların ve aracı olanların Vergi Haftası'nı kutluyorum. Herkes kamu giderini karşılamak üzere Mali gücüne göre, vergi ödemekle yükümlüdür. Başkan Peker vergi yükünün adaletli ve dengeli dağılımı ile insanların vergi ödemeye daha önem göstereceğini belirterek. İçinde yaşadığımız bilgi çağında değişim çabalarının da yoğunluk kazanmasıyla kurumların ayakta kalabilmeleri büyük ölçüde vatandaş odaklı bir yönetim anlayışı ile mümkün olabilecektir.

Kamu Tüzel kişiliği olarak belediyemizin de  daha kaliteli ve nitelikli hizmet sunabilmesinin mükelleflerimizin vergilerini zamanında ödemeleri ile doğru orantılı olduğunu kaydeden Başkan Hasan PEKER,Amacımız alınan her kuruşu sizlere tekrar hizmet olarak sunmaktır.

Başkan Peker, İlimizde ve İlçemizde görev yapan tüm vergi dairesi çalışanlarının Vergi Haftalarını kutlayarak , tüm vatandaşlar ve iş alemine Vergi Haftası nedeniyle hayırlı işler diledi.

manzara4