Saraydüzü Kaymakamı İbrahim Gencer görevine başladı PDF Yazdır E-posta

Saraydüzü Kaymakamı olarak atanan Kaymakam İbrahim Gencer 21 Şubat 2011 Pazartesi günü Saraydüzü İlçesine gelerek görevine başladı.

Saraydüzü Kaymamı İbrahim Gencer kimdir?

1983 yılında Manisa Akhisar’da doğdu. İlkokulu Akhisar Kayalıoğlu İlkokulunda, ortaokulu Akhisar Anadolu Lisesi orta kısmında, liseyi Bursa Fen Lisesi’nde okudu.

2005 yılında İstanbul Teknik üniversitesi İşletme Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu.

Askerliğini 2006-2007 yıllarında Mardin Midyat’ta Topçu Asteğmen olarak yaptı.

2008 yılında Sivas’ta kaymakam adayı olarak göreve başladı. Aynı yıl Ağustos ayında Yozgat Kadışehri İlçesi’ne Kaymakam Vekili olarak atandı. Daha sonra İçişleri Bakanlığı tarafından Selendi Kaymakamlığına vekâleten atandı.

Kaymakam İbrahim Gencer yurt dışındaki master eğitimini tamamladıktan sonra Saraydüzü İlçemize atandı. Evli ve bir çocuk babasıdır.

kis