Taziye PDF Yazdır E-posta

Vefat ve taziye

Belediye Başkanımız Hasan PEKER, eski Başbakan ve Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın hayatını kaybetmesinden dolayı üzüntü duyduklarını belirtti. Peker, yaptığı açıklamada, Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın Türk siyasetinde derin izler bırakan çok önemli bir şahsiyet olduğunu söyledi.

Erbakan'ın millete ve memlekete hizmet etmeye yönelik duygu ve düşüncelerindeki içtenlik ve samimiyetin herkesçe bilindiğini belirten Peker, “Anadolu insanı, bu hissiyat içinde bir fatihayı kendisinden hiçbir dönem esirgemeyecektir. Ruhu şad olsun, mekanı cennet olsun. Ailesinin, yakınlarının ve milli görüş camiasının başısağolsun”dedi.

beledyie