BAŞKANIMIZIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI PDF Yazdır E-posta

Saraydüzü  Belediye Başkanı Hasan PEKER 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebeti ile bir mesajı yayınladı. Başkan PEKER mesajında; "

İnsanlık tarihi boyunca, toplumu şekillendiren ve topluma yön veren ana unsurların başında kadınlarımız yer almıştır. Bu anlamda günümüzde kadınlarımız çeşitli mesleklerde önemli görevler üstlenmiştir. Türk kadınları siyasetten sanata, eğitimden yargıya kadar birçok alanda üstün başarılara imza atmıştır. Türk kadınının, kendi sorunlarına sahip çıkarak, birey olarak yaratıcı güçlerini ortaya koyacaklarına ve daha iyi yaşam düzeyine ulaşacaklarına inancım tamdır.

Kadının, toplumsal hayatla bütünleşmesi, toplumun işleyişine, gelişmesine ve ilerlemesine daha etkin bir şekilde katkıda bulunması, eğitim seviyesinin yükseltilmesi, ekonomik hayat içinde yerini alması, sosyal, kültürel ve siyasi alanlarda daha çok söz sahibi olması, toplumun tamamı için önemlidir.

Türk Kadınının hak ettiği konuma gelebilmesi için Millet olarak çalışmalarımız sonuna kadar devam edecektir, tüm kadınlarımızın “08 Mart Dünya Kadınlar Gününü” kutluyor, kadınlarımızın sorunlarının değil, başarılarının konuşulduğu bir gün olmasını diliyorum.

orman