Valimiz DR. Ahmet CENGİZ ilçemizde PDF Yazdır E-posta

SAYIN VALİMİZ DR. AHMET CENGİZ İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ.
Sayın Valimiz Dr. Ahmet CENGİZ 11.03.2011 tarihinde İlçemizde  incelemelerde bulunmak üzere saat 15.00'te ilçemize teşrif etti.

11.03.2011 tarihinde Sayın Valimiz Dr. Ahmet CENGİZ beraberinde bulunan heyetle birlikte, İlçemize gelerek çeşitli incelemelerde bulundu. Sayın Valimiz ve beraberindekiler ilk olarak İlçemiz Kaymakamlığını ziyaret ettiler. Ardından Türkaylar Yatılı Bölge Okulunu ziyaret ederek okul müdürümüzden bilgiler aldı.

Okul salonunda İlçemiz ve köyleri halkıyla bir toptanlı gerçekleştiren sn Valimiz soru cevap şeklinde halkın sorunları hakkında bilgiler aldı.

Daha sonra ise sırasıyla  sn Valimiz ve beraberindeki heyet Garnizon Komutanlığını, Sağlık Grup Başkanlığını, Belediyemizi,Emniyet Amirliğini ziyaretlerini gerçekleştirerek idarecilerden bilgiler aldı.

En son olarak ise bugün toprağa verdiğimiz Merhume Melek ORHAN hanımefendinin eşini evinde ziyaret ederek taziye ziyaretlerinde bulundu.

Sayın Valimiz ve beraberindeki heyete ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Saraydüzü Belediye Başkanlığı

kis