Şehitler günü mesajı PDF Yazdır E-posta

Belediye Başkanı Vekilimiz Satılmış BİÇER 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Vekilimiz mesajında; “Türk tarihinin en şerefli sayfalarını dolduran zafer destanımız Çanakkale Savaşı yalnız bizim değil yakın dünya tarihinin en önemli savaşlarından biri olmuştur. Avrupa Devletlerinin öteden beri vazgeçemediği büyük özlemi olan Çanakkale Boğazı'nı savaş gemileriyle zorlayarak aşıp, İstanbul'a kavuşma emellerini, Kahraman Türk Milletinin azim ve kararlılığı hezimete uğratmıştır.

Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıldönümünde, bize bıraktıkları mirasın ve verdikleri mücadelenin biliciyle Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve gönül borcuya anıyor, saygılar sunuyorum” dedi.

hilmibicerc...