Türk polisi 166 yaşında PDF Yazdır E-posta

Belediye Başkanımız Hasan PEKER, Türk Polis Teşkilatı'nın 166. yıldönümü münasebeti ile bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan PEKER, yayınladığı mesajında, "Diğer görevlerinin yanı sıra adli koltuk hizmetleri ile asayişin ayrılmaz parçası olan Türk Polis Teşkilatı'nın 166. yıldönümünü en kalbi hislerimle kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.

Not : İlçemizde Polis haftası etkinlikleri çerçevesinde 10 Nisan Pazar günü saat 10.00'da Hükümet konağı bahçesindeki Atatürk anıtına Emniyet Amirliği çelenk sunma töreni,töreni takiben Emniyet Amirliğinde ikram proğramı tertip edilmiştir.

Tüm halkımız davetlidir.

cevre