kutlu doğum haftası PDF Yazdır E-posta

Belediye Başkanı Hasan PEKER, 'Kutlu Doğum Haftası' nedeniyle mesaj yayınladı.

PEKER, yayınladığı mesajında şunları kaydetti:

"Yaratılmışların en şereflisi, kainatın efendisi, insanların en edeplisi, güzel ahlakın tamamlayıcısı, varlık aleminin en sevgilisi, seçilmiş ve seçkin insan, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (SAV)’in yeryüzünü şereflendirmesinin anısına düzenlenen ‘Kutlu Doğum Haftası'nı kutluyorum. En ideal insan modelini aradığımızda görüyoruz ki Peygamber Efendimiz, Cenab-ı Hakk’ın razı olduğu insan modelidir. Elbette ki O’nu örnek alarak kendimize ve topluma iyilik yapmış oluruz. O’nun sözleri, fiilleri, emir ve tavsiyeleri bizi hep iki cihanda mutlu kılmaya yöneliktir. İşte O, En Sevgili Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla yeniden ve daha iyi anlaşılır biçimde hayatımızın içinde yer almalıdır. Bu itibarla düzenlenen faaliyetlere emeği geçenleri yürekten kutluyor, Kutlu Doğum Haftasını tebrik ediyor sevgi ve saygılar sunuyorum.

Duyuru :

Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Çerçevesinde İlçemiz Müftülüğünce düzenlenen konferansa tüm halkımız davetlidir.

Tarih/Saat : 15 Nisan Cuma / saat 14.00

Yer : Müftülük Konferans Salonu