BORÇ YAPILANDIRMA BAŞVURU SÜRESİ 2 MAYIS’TA BİTİYOR PDF Yazdır E-posta

BORÇ YAPILANDIRMA BAŞVURU SÜRESİ 2 MAYIS’TA BİTİYOR

Vatandaşlarımıza borç yapılandırma konusunda imkân sunan 6111 sayılı Torba Kanun gereği,  bütün belediyelerimizce borç yapılandırma çalışmaları ve tahsilâtları/ödemeleri devam etmektedir.

Kanunun 18’inci maddesine göre, borçlarını yapılandıracak olanların “ Kanunun yayımlandığı tarihi izleyen ikinci ayın sonuna kadar ilgili idareye başvuruda bulunmaları” gerekmektedir. Bu hükme göre borç yapılandırma için başvuru süresi 02 Mayıs 2011’de sona ermektedir.

Vatandaşların belediyeye olan borçlarının yapılandırılması için son müracaat süresinin geçirilmemesi önem arz etmektedir.

Bilgi için : 0 368 485 81 55

orman