23 nisan kutlama mesajı PDF Yazdır E-posta

İlçemiz Belediye Başkanı Hasan PEKER, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, tüm çocukların bayramını kutladı.

Belediye Başkanı Hasan PEKER, mesajında; "23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı'nın 94. yılını yaşıyoruz. Bundan 94 yıl önce Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kurulmasıyla bu topraklarda başlayan bağımsızlık mücadelesi, bugün tüm dünya çocukları için bir bayramdır. Bu günü bir bayram olarak geleceğin teminatı olan çocuklara armağan eden yüce Atatürk, böylelikle çocuklara verdiği değeri ve yeni Türk Ulusunun geleceğinin çocukların omuzlarında yükseleceğini işaret etmiştir. Bu bayram, Türkiye Cumhuriyeti'nin çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir. Sevgili çocuklar, Yarınlarımızın teminatı olan sizlerin, geleceğin büyükleri olarak üzerinize bir takım görevler düşmektedir. Köklü mirasımızı, tarihi zenginliğimizi geleceğin dünyasına taşımak, bizlerin olduğu kadar sizlerin de vazifeleri arasındadır. Unutmayınız ki, insanlığın ve Türk kültürünün iç içe olduğu bir Ülkenin içerisinde yaşıyorsunuz. Milletimizin aydınlık yarınlarını kucaklayan çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli, mutlu ve özgür bireyler olarak hayata devam etmeleri en büyük arzumuzdur. Çocuklarımızın özgür düşünceli, sorgulayan, donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmeleri ortak hedefimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Birinci Meclisimizin kahraman üyelerini ve Milli Mücadelede emeği geçen herkesi saygı ve rahmetle anıyor; 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum" ifadelerini kullandı.

merkez