Anneler Günü Mesajı PDF Yazdır E-posta

Anneler Günü Mesajı

Belediye Başkanımız sayın Hasan PEKER Anneler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan PEKER, mesajında, aile ve toplum hayatının temel direği olan annelerin, sevginin, fedakarlığın, hoşgörünün, merhametin ve sabrın en yalın sembolü olduğunu vurguladı.

Şefkatleriyle, anlayışlarıyla, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde, onların kişilik ve geleceklerinin şekillendirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerin, bireyi insan, toplumu millet yapan değerlerin yaşatılmasında da önemli bir paya sahip olduğuna vurgu yapan PEKER, "Her biri saf sevginin tükenmez kaynağı olan annelerimiz, büyük bir özveriyle dünyanın bu en yüce görevini ifa ederken, hiçbir beklenti içerisine de girmemektedirler. Lakin her türlü sorunumuzda sığındığımız, fikir aldığımız, güç bulduğumuz annelerimize, hak ettikleri sınırsız sevgi ve ilgiyi sunmak, gurur duyacakları fikir ve davranışları sergilemek de bir evlat için en önemli görev olmalıdır" ifadelerini kullandı.

Hasan PEKER,mesajında, "Emeklerinin karşılığını bu dünyadaki hiçbir nimetle ödeyemeyeceğimiz annelerimize her an söz ve davranışlarla sevgimizi göstermemiz gerektiğini yineliyor, nice emeklerle yetiştirdikleri evlatları vatan uğrunda şehit olan tüm şehit annelerine minnet ve şükranlarımı sunuyor, acılarını yürekten paylaşıyorum. Bu vesileyle Anneler Günü'nü kutluyor, tüm annelerimize sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum" ifadelerine yer verdi.

beledyie