hemşireler günü PDF Yazdır E-posta

İlçemiz Belediye Başkanı Hasan PEKER 12 Mayıs Dünya Hemşireler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

PEKER mesajında;"Hepimizin bildiği üzere, sağlık; bireylerin zorunlu ve vazgeçilmez temel ihtiyaçlarından biridir. Bu ihtiyacımıza cevap veren en önemli meslek grubu içerisinde ise hemşirelerimiz yer almaktadır. Hemşirelik mesleği; dünyanın en kutsal mesleklerinden biri olup; birey ve toplum sağlığı hizmetlerinin en içten duygularla ve özveriyle yerine getirildiği zor çalışma şartlarını gerektiren, sabır, hoşgörü ve insan sevgisiyle dolu onurlu bir meslektir. Yaşadıkları sorunlara, iş hayatında karşılaştıkları güçlüklere rağmen bu zor görevi en iyi bir şekilde yerine getirmeye çalışan ve ülkemizin her köşesinde hizmet veren hemşirelerimizin bu güzel günlerini en içten duygularımla kutluyor, onları sevgi ve saygılarımla kucaklıyorum." dedi.

mebushilmi