Teröre lanet PDF Yazdır E-posta

Belediye Başkanımız Sayın Hasan PEKER'in "Hakkari Çukurca'da 8 askerimizin şehit olması"
ile ilgili yaptıkları yazılı basın açıklaması.
17 Ağustos 2011

Türk milleti, yeni bir faciayla ve insanlık düşmanı canilerin kanlı saldırısıyla sarsılmıştır.

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde, bir askeri konvoyun geçiş esnasında PKK’lı katiller tarafından infilak ettirilen mayın sekiz kahraman askerimizin şehit düşmesine, onbirinin de yaralanmasına neden olmuştur.

Acımız büyük, nefretimiz ve öfkemiz tarifsizdir.

Aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, silah arkadaşlarına ve milletimize başsağlığı diliyor, yaralıların da bir an önce sağlıklarına kavuşmasını niyaz ediyorum.

Hasan PEKER

orman