30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı PDF Yazdır E-posta

İlçemiz Belediye Başkanı Hasan Peker, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

Peker, kutlama mesajında, büyük zaferin en önemli yanının, bu milletin azim ve iradesinin şartlar ne olursa olsun, varlığı ve birliği söz konusu olduğunda adeta çelikleştiğini vurguladı. Ağustos ayının, tarihimiz boyunca, milletimiz açısından hep önemli zaferlerle dolu olduğunu ifade eden Peker, "26 Ağustos 1071 Malazgirt Zaferi'yle birlikte Anadolu'nun kapısı milletimize ardına kadar açılmış, 26 Ağustos'ta başlayıp 30 Ağustos 1922 günü zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz ile Türk milleti Anadolu'nun sonsuza kadar Türk yurdu olarak kalacağını bütün dünyaya ilan etmiştir. Bu zaferle kurulan ve milletimizin en büyük eserlerinden biri olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin vatanı ve milletiyle birlikte sonsuza kadar hür ve bağımsız yaşaması yönündeki inanç, istek ve idealimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı`n da, bir kez daha yüce milletimizi ve onun bağrından çıkmış kahraman ordumuzu kutluyor; Başta büyük zaferin büyük kumandanı Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı`nın tüm kahramanlarını, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, büyük zaferin 89'uncu yılında, milletimizin, tarihi zaferlerle dolu şanlı ordumuzun mensuplarının Zafer Bayramını en içten duygularla kutluyorum" ifadelerine yer verdi.

hilmibicerc...