Taziye Mesajı PDF Yazdır E-posta

Saraydüzü Belediye Başkanı Sayın Hasan PEKER, Şehit askerlerimiz adına taziye mesajı yayınladı.

Mesajında , “Birlik ve bütünlüğümüze göz dikenlerin yeni planlar içinde oldukları açıkca görülmektedir. Son günlerde yaşanan elim olaylar bir hançer gibi bağrımıza saplandı. 24 kahraman askerimizin şehadeti münasebetiyle, başta Genelkurmay Başkanımız ve Kuvvet Komutanlarımız olmak üzere, bütün kahraman Silahlı Kuvvetler mensuplarımıza, ayrıca tüm milletimize ve şehit ailelerine taziyelerimi arz eder; Cenab-ı Allah'ın, ülkemizi devlet ve milletiyle bölünmez bir bütün halinde ilelebed payidar kılmasını dilerim..” dedi.

hilmibicerc...