29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı PDF Yazdır E-posta

Cumhuriyetimiz, misak-ı milli sınırlarımız içinde kalan bütün Anadolu’nun millet olma, hür ve bağımsız yaşama mücadeleleri sonunda kazandığı en önemli değeridir. Halkımızın Cumhuriyet idaresiyle elde ettiği kazanımlar, demokrasinin, eşitliğin, adaletin ve hukukun gereklerine uyularak yaşatılacak, hiç bir grup ve kesimin oligarşisine, himayesine, koruma ve kollamasına ihtiyaç duymadan egemenliği kayıtsız ve şartsız elinde bulunduran Yüce Türk Milleti tarafından sonsuza dek sahip çıkılacaktır.
Son günlerde yaşadığımız derin acılarla birlikte kavuştuğumuz 88. Yılda Van depreminde kaybettiğimiz kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Hür ve bağımsız dünya milletlerinin şerefli bir üyesi olarak bu coğrafyada yaşamamız için canlarını veren şehitlerimizi ve devletimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün gazilerimizi minnet ve şükranla yad ediyor, milletimiz için birlik ve beraberlik içinde daha güzel nice 88 yıllar temenni ediyorum.

manzara4