BAŞKANIMIZIN KURBAN BAYRAMI MESAJI PDF Yazdır E-posta

Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan Peker, Kurban Bayramı  mesajı yayınladı.

Belediye Başkanımız Hasan PEKER yayımladığı mesajda, dini ve milli günlerin oluşturduğu birlik, beraberlik ve sevgi ortamının eksilmeden yılın her günü devam etmesi gerektiğini kaydetti.

Bayramların, giderek kaybedilen sevgi, kardeşlik, paylaşma ve dayanışma gibi insani değerlerin yeniden kazanılması, toplumda barış ve huzur ortamının yaygınlaşmasına sebep olan müstesna zaman dilimleri olduğunu belirten PEKER, mesajında şunları iletti:
''Bayramın oluşturduğu sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik iklimi içinde, dargınlıkların ve küskünlüklerin sona ermesini ve milletin değerleriyle kavgalı olanların bu değerlerle barışmasını temenni ediyorum. Mutlulukların arttığı, acıların paylaşılarak azaldığı özel günlerden biri olan Kurban Bayramı'nı idrak ediceğiz. Kurban Bayramı'nın, dini ve tarihi derinliği dolayısıyla evrensel barış, refah ve huzura sebep olmasını diliyorum. Bayramlar, sevgi, kardeşlik, paylaşma ve dayanışma gibi insani değerlerimizin artmasına, toplumda barış ve huzur ortamının yaygınlaşmasına, çevremizdekileri fark etme, akrabalık ve komşuluk bağlarını kuvvetlendirmesine imkân sağlayan özel günlerdir. Ümidimiz, bayramın oluşturduğu sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik iklimi içinde dargınlıkların ve küslüklerin sona erdirilmesi, milletin değerleriyle kavgalı olanların bu değerlerle barışmasıdır.
Bu duygu ve düşüncelerle, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutluyor, mutluluklarımızın artmasına, hüzünlerimizin azalmasına vesile olmasını temenni ediyor, barış, huzur, hoşgörü ve mutluluk getirmesini diliyorum.''

Hasan PEKER

kis