Kandiliniz mübarek olsun PDF Yazdır E-posta

Kandiliniz Mübarek olsun Belediye Başkanı Hasan Peker, 03 Şubat Cuma günü gecesinin Mevlid Kandili olması münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Belediye Başkanı sayın HasanPEKER, Mevlid Kandili nedeniyle yayınladığı mesajda, "Bu mübarek gecede alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hazreti Muhammed (s.a.v), tüm insanlara kucak açarak iyi ahlakı, doğruluğu, barışı ve hoşgörüyü esas kılmıştır" dedi. Peygamberimizin doğumu, insanlık tarihinin en önemli olaylarından biridir diyen, Peker yayınladığı mesajda sözlerine şöyle devam etti: "Bu mübarek gecede alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hazreti Muhammed(s.a.v) tüm insanlara kucak açarak iyi ahlakı, doğruluğu, barışı ve hoşgörüyü esas kılmıştır. Yeryüzünde önemli gelişmelere sebep olan bu kutlu doğum, insanlık tarihinin en önemli olaylarından biridir. Bu nedenle Mevlid Kandili Peygamberimizin getirdiklerini anlamak için önemli bir fırsattır. Saraydüzü Belediye Başkanı olarak, bu Mevlid Kandili'nin Peygamberimizi daha iyi tanımaya ve anlamaya vesile olmasını diler, tüm insanlığın barış, huzur, güven ve muhabbetini kuvvetlendirmesini temenni ederiz."

sarayduzu