Başsağlığı mesajı PDF Yazdır E-posta

Belediye Başkanımızın Başsağlığı Mesajı

Afganistan'da yaşanan helikopter kazasında şehit olan 12 Mehmetçiğimiz için Belediye Başkanımız Hasan PEKER taziye mesajı yayınladı.

Başkan PEKER mesajında ;

Türkiye'nin yardım elini dost ve kardeş Afgan halkına uzatırken görevleri başında bu elim kaza sonucunda şehit olan Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına Allah'tan rahmet ve kederli yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri camiasına ve tüm ulusumuza da başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Bu elim kaza sonucu hayatlarını kaybeden Afgan kardeşlerimize de Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor, Afgan halkına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

Hasan PEKER

Beyediye Başkanı