Çanakkale Zaferi Mesajı PDF Yazdır E-posta

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin97.yıl dönümü nediniyle Belediye Başkanı Hasan Peker mesaj yayınladı.

Belediye Başkanı Hasan Peker mesajında;

Çanakkale Savaşı bizim tarihimizin yanında dünya tarihinin de en önemli savaşlarından biridir.

Çanakkale savaşı;Türk Ulusunun esir alınamayacağı mesajını tüm dünyaya en güzel şekilde vermiştir.

Türk Ulusunun gerektiğinde yeniden Çanakkale Ruhunu yaşatacak güçte olduğunu bütün dünya bilmelidir ve bilmektedir.

Bu vesile ile Cennet vatanımızın her karasinde vatanı uğrunda Şehit düşen tüm şehitlerimiz ile vefat edeen gazilerimize ALLAH'tan Rahmet,Kahraman Gazilerimize mutlu ve sağlıklı bir yaşam dilerim.

Hasan PEKER

mebushilmi