Başkanımızın Berat Kandil Mesajı PDF Yazdır E-posta

Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan Peker  , Berat Kandili'nin tüm Saraydüzü'lülerin  ve İslam aleminin birlik ve beraberliğine, barış ve huzura vesile olması dileğinde bulundu. PEKER  mesajında,

"Kurtuluş, af ve arınma gibi anlamlara gelen ve aynı zamanda Mübarek Ramazan ayının müjdecisi olan, Berat Gecesine kavuşmanın sevinci içerisindeyiz. Berat Gecesi, insanlığa suç ve yanlışlardan kaçınmaları ve günahlardan arınmaları gerektiğini bir kez daha hatırlatmaktadır. Milletimizin birlik ve beraberlik duygularının, sosyal dayanışma ve kaynaşma özelliklerinin doruğa çıktığı kandil geceleri kendimize ve bütün insanlığa karşı sorumluluklarımızı hatırlamamız için büyük bir fırsattır. Bu duygu ve düşüncelerle başta hemşehrilerim olmak üzere milletimizin ve bütün İslam aleminin Berat Kandilini kutluyor, bu gecede yapacağımız ibadet, dua ve yakarışların arınmamıza vesile olmasını diliyor, Berat kandilinin insanlığa barış ve huzur getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.

manzara4