Terörü lanetliyoruz PDF Yazdır E-posta

Belediye Başkanımızın Taziye Mesajı

İlçemiz Toplum Sağlığı Merkezinde geçtiğimiz yıllarda görev yapan,görev yaptığı süre içerisinde halkımızın gönlünü kazanan Ebe Cihan UZUN'un savcı olan eşi Murat  UZUN uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit oldu.

Şehit olan savcımıza Allah'tan Rahmet,başta eşi Cihan Uzun hanımefendi ve tüm ailesine,sevenlerine sabırlar diliyorum.

Hasan PEKER

Belediye Başkanı

Tunceli’nin Ovacık İlçesi’nde dün uğradığı silahlı saldırıda başından ağır yaralanarak Elazığ’daki Fırat Üniversitesi Hastanesi Anestezi Yoğun Bakım Ünitesi’nde yaşam destek ünitesine bağlanan Ovacık Başsavcısı Murat Uzun, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Saldırının ardından Ovacık’tan ambulans helikopterle Elazığ’a getirilirken duran kalbi helikopterdeki doktorların yoğun çabası sonucu yeniden çalıştırılan Murat Uzun, Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedaviye alındı ve yaşam destek ünitesine bağlandı.

Ensesinden giren kurşunun kafatasında saplanıp kalan Uzun’un tomografisi çekildi ve kan nakli yapıldı. Başsavcı Murat Uzun, tüm çabalara karşın olayın üzerinden 24 saat geçmesine karşın beklenen emareleri gösteremedi ve saat saat 15.30’da şehit oldu.

Başsavcı Murat Uzun’un eşi hemşire Cihan Uzun, kucağında çocukları Emir Kaan ve Hakan Taner’le hastane önünde beklerken acı haberle yıkıldı. Geçtiğimiz Temmuz ayında Ovacık'a atanan 33 yaşındaki Başsavcı Murat Uzun, biri dört aylık iki çocuk babasıydı.

Kaynak : http://www.haber3.com/ovacik-bassavcisi-sehit-oldu--1519550h.htm#ixzz271ZLNQdD

orman