Saraydüzü Belediyesi Çöp Konteynırları İlçeye Teslim Edildi. PDF Yazdır E-posta

Saraydüzü Belediyesinin 04.09.2012 tarihinde ilçemize 100 adet çöp konteynırı almak üzere açtığı ihalenin sonuçlanmasının ardından yüklenici firma Teksin Galvaniz Ltd.Şti’nin ihaleyi en düşük bedel ile kazanmasının ardından 10.10.2012 Çarşamba günü ilçemize 100 Adet konteynır teslimatı gerçekleştirildi.

Temiz Bir Saraydüzü İçin Çalışmalarına ara vermeden devam eden Belediye Başkanımız Hasan PEKER kısa bir açıklama yaptı.

“ İlçemizin temizliği konusunda Saraydüzü Belediyesi olarak tüm imkânlarımızı kullanmaktayız. Geçtiğimiz aylarda Belediyemize özel olarak üretilen Temizlik robotu satın aldık. Ardından ilçemizin cadde ve sokaklarına konularak halkımızın çöplerini konteynırlara atmasını sağlayarak çevre kirliliğini önlemiş olacağız. “dedi.

beledyie