Saraydüzü Yolları Asfaltlandı. Başkan Hasan Peker Teşekkür Etti. PDF Yazdır E-posta

Saraydüzü Belediyesi tarafından yaptırılan Saraydüzü’nün yeni giriş yoluna asfalt kaplaması yaptırıldı. Aynı süreçte ilçe sağlık ocağı güzergâhınada asfalt kaplattırıldı.

Belediye Başkanımız Hasan PEKER Asfalt Çalışması İle İlgili Teşekkür Mesajı Yayınladı.

Bilindiği üzere ilçemize yeni giriş yolu yapmak için aylar öncesinde Saraydüzü Belediyesi olarak ihale açtık ve ihale sonucunda anlaşma yaptığımı firmayla çalışmalarımıza hızla başlamıştık. Çalışmalarımızın büyük bir kısmının bitmesi ile birlikte yeni yolun bir an önce kullanıma açılması için asfalt kaplama işlemlerini gerçekleştirdik. Asfaltlama işleminde bizlere destek veren Karayolları Boyabat Şube Müdürlüğüne, Güneş Beton Firmasına Saraç Ticaret’e ve Peker Ticaret’te teşekkür ederim. “ dedi.

ilceemniyet