Miraç Kandili Kutlama Mesajı PDF Yazdır E-posta

Miraç Kandili nedeniyle Belediye Başkanı Hasan PEKER Miraç Kandili Mesajı yayınladı.

İlçemiz Belediye Başkanı Hasan PEKER, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. PEKER mesajında, Miraç Kandili'nin bir arınma ve Allah'a yükseliş olduğunu söyledi. Bu gecenin kalpleri ve gönülleri aydınlatması temennisinde bulunanan Başkan PEKER , şunları kaydetti: "Hz. Muhammed'in bir beşer olarak, Allah'ın huzuruna çıkarak 5 vakit namazı bize hediye getirdiği bu mübarek ve kutlu gecenin, tüm İslam Alemine, necip milletimize ve sevgiliSaraydüzülü hemşehrilerimize, dünya ve ahiret saadeti getirmesini temenni ederim. Bu gecenin ülkemize hayırlar getirmesini, İslam aleminin birlik ve beraberliğine, insanlığın huzur ve hidayetine, toplumsal bağların güçlenmesine, barış ve kardeşliğin gelişmesine vesile olmasını diliyorum.

Hasan PEKER

manzara4