Saraydüzü’nde 30 Ağustos eğlencesi iptal edildi PDF Yazdır E-posta

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Saraydüzü İlçe Belediye Başkanlığı tarafından yapılması daha önceden kararlaştırılan müzik eğlence programı iptal edildi. Müzik ve eğlence programının Müslüman ülkelerde yaşanan katliamlar nedeniyle iptal edildiği belirtildi.

Konuyla ilgili Saraydüzü Belediye Başkanımız Hasan Peker’in açıklaması şu şekilde; ‘‘Kıymetli Hemşerilerimiz; 30 Ağustos 2013 Cuma günü Saraydüzü Belediyesi tarafından düzenlenecek olan  geleneksel 3. Müzik ve Eğlence programı  komşu ülkelerimiz  Suriye ve Mısırdaki  müslüman kardeşlerimizin acımasızca katledilişlerine seyirci kalmayacağız. Ak Parti genel merkezinde alınmış olan karar üzerine  düzenlenen tüm eğlence ,festival ve şenlik programlarının geçici süreyle ertelenmesi ,programların iptal edilmesi  teşkilatımız tarafından ön görülmüştür.  Bizler partimizin almış olduğu bu kararı son derece olumlu ve yerinde karşılayarak  müslüman kardeşlerimizin kanı akarken gülüp, eğlenemeyeceğimizi belirterek  30 Ağustos 2013 Cuma Günü 3.düzenleyeceğimiz  Müzik ve Eğlence programını iptal etmiş bulunmaktayız.
Siz değerli hemşerilerimizin  göstermiş olduğu anlayış ve hoşgörüleriniz için sonsuz teşekkürlerimi sunar, saygı ve sevgiylerimle  tüm halkımızı selamlıyorum.’’

ilceemniyet