Saraydüzü'nde Asfalt Çalışmaları Tamamlandı. PDF Yazdır E-posta

Saraydüzü Belediyesi tarafından ilçemizin sokak ve caddelerinin büyük bir kısmı asfaltlama çalışmalarıyla yenilendi.

Asfalt çalışmalarının gerçekleştirildiği yerler ,

*  Kızılırmak mahallesinin tüm cadde ve sokakları , Saraydüzü giriş yolu , Elecek mahallesi yolu , Tarihi Cuma camisi meydanı, ilçemizdeki bazı cadde ve sokaklardaki yolların asfalt çalışması yapıldı.

Çalışmaları yakından takip eden Belediye başkanımız Hasan Peker  asfaltlama işlemleri bitene kadar çalışmaların başında durmaya devam etti.

Belediye başkanımız Hasan Peker "asfaltlama çalışmalarında desteklerini esirgemeyen Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy , Samsun Karayolları bölge müdürü ekiplerine , Saraydüzü Belediyesi Fen İşleri Personellerine desteklerinden dolayı teşekkür ederim." dedi

mod_vvisit_counterToplam619987

orman