YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN PDF Yazdır E-posta

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN

Saraydüzü  Belediye Başkanı Hasan PEKER, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajda 2014 yılının tüm insanlık adına birlik ve beraberlik içinde bereketli geçmesi temennisinde bulundu.

Başkan  PEKER, yayımladığı yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi; “Acısıyla, tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktık. Geleceğe olan inancımızı ve umutlarımızı yitirmememiz gerektiğinden hareketle, başarıya ulaşmak için çok çalışmalı, her zaman daha iyisini hedeflemeliyiz. Yeni yılın ülkemize, şehrimize ve ilçemiz insanlarına sağlık, mutluluk ve barış getirmesini diliyor, 2014 yılının başarılarla dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum.”

ilceemniyet