Kandiliniz Mübarek Olsun PDF Yazdır E-posta

Belediye Başkanımız Sayın Hasan PEKER, idrak edeceğimiz Peygamberimizin doğumunun 1441. yıl dönümü nedeniyle bir kandil mesajı yayımladı.

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in doğum günü olarak kutladığımız Mevlit Kandili, akrabalık ve kardeşlik duygularımızın güçlendiği en değerli manevi gecelerdendir diyen PEKER, şöyle devam etti: “Bu gecede inanıyorum yaşantısı ve davranışlarıyla tüm insanlığa yol gösterici olan Peygamberimizin güzel ahlakını kendi hayatlarımızda örnek alma gayreti içerisinde olacağız. Hayatımızda, çevremizde yaşadığımız olumsuzluklardan kurtulmak, huzura kavuşmak için ihtiyaç duyulan sevgi, anlayış ve hoşgörü ortamının kurulabilmesi için son derece uygun fırsatlar olarak görülmesi gereken bu manevi gün ve gecelerde yaşlılarımızın, hastalarımızın, uzaktaki eş, dost ve akrabalarımızın gönüllerine hoş bir seda bırakabilmenin gayreti içerisinde olmalıyız. Bu gecede varoluş sebebimiz olan Peygamberimiz Hz. Muhammed’in doğum gününü en güzel şekilde idrak ederek, Sevgililer Sevgilisinden aldığımız sevgiyi kendi sevdiğimize de en güzel şekilde ifade etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle bu anlamlı gecenin ülkemizin birlik ve bütünlüğüne katkı sağlamasını diliyor, tüm sevenlerin ayrılmaması ve mutlu olması temennilerimle başta Saraydüzülü hemşerilerim olmak üzere ülkemizin ve tüm İslam âleminin mübarek Mevlit Kandilini en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.”

mebushilmi