Saraydüzü Belediye Başkanımız Hasan Pekerin Soma Taziye Mesajı PDF Yazdır E-posta

Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan Peker, Türkiye’yi yasa boğan Soma'daki maden faciası dolayısıyla taziye mesajı yayınladı.

Manisa'nın Soma ilçesindeki özel bir şirkete ait kömür ocağında, dün saat 15.30'da trafo patlaması sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımız için yayınladığı taziye mesajında Belediye Başkanımız Hasan Peker, şu ifadelere yer verdi:

“Soma'daki bir maden ocağında meydana gelen ve tüm ülkemizi yasa boğan patlama nedeniyle resmi rakamlara göre 245 maden işçisi kardeşimizin hayatını kaybettiğini ve 80 işçi kardeşimizin de yaralandığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Yerin metrelerce altında zor şartlarda çalışırken çıkan yangın sonucu ahirete intikal eden maden işçisi kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa, kederli yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ederim. Tüm ülkemizin başı sağolsun.”

Hasan Peker

Saraydüzü Belediye Başkanı