İlçemizde Ziraat Bankası Şubesi Açılıyor PDF Yazdır E-posta

Saraydüzü Belediye Başkanımız Hasan PEKER ,TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı  AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet ERSOY İle Yaptığı Görüşmede Saraydüzüne Yapılacak Yatırım Faaliyetleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Başkan PEKER  Yaptığı Açıklamada ;

Değerli AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet ERSOY İle Yaptığımız Ortaklaşa istişareler Sonucunda  İlçemize T.C Ziraat Bankası Şubesinin Açılması İçin Gerekli Çalışmaları Başlatmış Bulunmaktayız. Bugün Cuma Günü  06.06.2014 İtibari İle İlçemize Ziraat Bankası Sinop Şube Müdürü Mehmet Akdur Gelerek Şube İçin Yer Keşifinde Bulundu. Şubenin En Kısa Sürede Açılması İçin Gerekli Çalışmaların Hızla Başlatıldığı Bilgisini İleterek İlçemizden Ayrıldı.

Saraydüzü İlçesinin Çevre Köylere Yakın Olması Nedeniyle  Emekli Maaşlarını Almak İsteyen Hemşerilerimiz Boyabat Pazarı'nı Bekleyerek Köylerden Km'lerce Uzağa Gitmek Zorunda Kalıyor. Esnaflarımız , İlçe Halkımız Bankacılık İşlemleri İçin Yine Aynı Zorluklarla Farklı İlçelere Gitmek Durumunda Kalıyor. Bizler Bu Sorunu Çözmek Adına Bismillah Diyerek İlçemize Devletimizin Bankası T.C Ziraat Bankasını Getirmek İçin Çalışmalarımızı En Hızlı Şekilde Sürdürüyoruz.  Tüm Halkımıza Şimdiden Hayırlı Uğurlu Olsun Dileklerimi Sunuyor.

Sevgi ve Saygıyla Selamlarımı İletiyorum. " dedi

Başkan PEKER  Ayrıca  ;  AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet ERSOY'a , Ziraat Bankası İl Müdürü  Mehmet Akdur'a    Desteklerinden Ötürü Teşekkürlerini İletti.

kis