Saraydüzü’nün İlk ve Tek Yerli Feribotu Hizmetinizde .. PDF Yazdır E-posta

Saraydüzü İlçe Sakinlerinden Önder Torna’nın Sahibi Hüseyin Önder Üç Ortağı İle Birlikte 130 Bin Türk Lirası Harcayarak Yaptıkları Saraydüzü’nün İlk ve Tek Feribotunu 06.10.2014 Tarihinde Saraydüzü Barajına Saraydüzü Belediye Başkanımız Hasan Peker, İl Genel Meclis Üyesi Ali Orhanoğlu, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, ve Vezirköprü Meclis Üyelerinin Kurdeleleri Kesmesiyle  Baraja İndirilerek Seferlere Başlatıldı.

Feribot’un Seferlere Başlamasıyla Karayolu Üzerinden Vezirköprü – Saraydüzü Arasındaki 105 Kilometrelik Mesafe Deniz Yoluyla Takribi olarak 20-25 Kilometreye düşürüldü.  7 Adet Araç Taşıma Kapasitesiyle Yolcu ve Yük Taşımacılığı İle Saraydüzü – Vezirköprü Arasında Halkımıza Hizmet Verecektir.

Saraydüzü Feribot Açılış Videosu

kis