Saraydüzü Belediyesi Su İhalesinin Kesin Kabulü Gerçekleştirildi. PDF Yazdır E-posta

Saraydüzü Belediyesi tarafından ihaleye çıkarılan içme suyu projesi yüklenici firma Beyazıt İnşaat A.Ş tarafından kısa sürede tamamlanarak 1 yıllık test kullanıma açılmıştı. Test kullanım süresinin bitmesi ile birlikte yüklenici firma tarafından dün ilçemizde şebeke sistemi ve alt yapı borularının teknik kontrolleri sağlanarak işletmenin yetkileri Saraydüzü Belediyesine verildi.

İhalenin kesin kabulü Saraydüzü Belediye Başkanımız Hasan Peker’in makamında, İller bankasının yetkilileri ve Beyazıt İnşaat A.Ş firmasının yetkililerinin katılımı ile yapılan toplantıda ihalenin kesin kabulü yapılarak su işletmesinin tüm yasal yetkileri Saraydüzü Belediyesi’ne verildi.

sarayduzu