Saraydüzü Ziraat Bankası Şube açılışı yapıldı.. PDF Yazdır E-posta

Ziraat Bankası açılışına Sinop Valisi Dr. Yasemin ÖZATA ÇETİNKAYA, AK Parti Sinop MilletvekiliCengiz TOKMAK, AK Parti Sinop İl Başkanı Ali ÇÖPCÜ, Saraydüzü İlçe Kaymakamı Yusuf ÖZBEY’ Saraydüzü Ak Parti İlçe Başkanı Muammer Yildiz, Sinop İl Genel Meclis Üyesi Başkanı Şükrü GÜNDOĞDU Ziraat Bankası Bölge Başkanı Mahmut ŞENCAR Ziraat Bankası Boyabat Durağan şube müdürleri ve Saraydüzü halkımızın yoğun katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Belediye Başkanımız Hasan Peker konuşmasında  Saraydüzü İlçemizde ilk banka şubesi olması özelliğiyle hemşerilerimize hizmet verecek olan Ziraat Bankası Saraydüzü Şubesi ilçemize hayırlı olmasını diliyor, Esnaf ve vatandaşlarımıza bankacılık işlemlerini kendi ziraat Bankası şubesinde yapmanın mutluluğu ve feyzini yaşatmasını temenni ediyorum. Ziraat Bankası şubemiz ilçemize hayırlı olsun dedi.

sarayduzu