18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Mesajı PDF Yazdır E-posta

Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan PEKER, 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

PEKER mesajında, “Çanakkale Zaferi, bağımsızlık uğruna gözlerini kırpmadan canlarını vermekten çekinmeyen Türk milletinin kahramanlık destanıdır. Üzerinde bağımsız olarak yaşadığımız bu vatanı, özgürlüğümüzün, vatan sevgimizin, birlik ve bütünlüğümüzün simgeleri olarak, gönlümüzde yaşayan aziz şehitlerimize borçluyuz. Onların, vatan ve millet için yaptığı fedakârlığın değeri, hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar yüce ve büyüktür. Bu anlamlı günde, Büyük Önderimiz Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşlarını, vatanın bölünmez bütünlüğü için görevleri başında kaybettiğimiz tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı.

cevre