Başkan Peker'den 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı PDF Yazdır E-posta

Saraydüzü  Belediye Başkanı Hasan Peker, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir Kutlama mesajı yayımladı. Başkan Peker mesajında şu ifadelere yer verdi:

Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutladığımız 19 Mayıs 1919 tarihi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının, tüm milletlimizin kurtuluşuna giden yolda büyük bir mücadeleyi başlattığı tarihtir.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkmasıyla Kurtuluş Savaşı’nın ilk adımını atmış, bu adımın ardından verdiği mücadeleyle dünyaya örnek olmuştur. 19 Mayıs, Türk Ulusu için sonsuzluğa uzanan süreçte önemli bir dönüm noktası olmanın çok daha ötesinde anlamlar taşımaktadır. Bağımsızlık ve özgürlük savaşının fiilen başladığı 19 Mayıs, Türk Ulus’unun da uyanışıdır.

Bu güzel gün vesilesiyle, Büyük Önder Mustafa Kemal  Atatürk’ün, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, birlik ve beraberliğimizin sağlanması yolunda, kurtuluş mücadelesini başlattığı bu anlamlı günün yıldönümünde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızın kutlu olmasını diliyor, gazilerimizi ve şehitlerimizi bir kez daha şükranla ve rahmetle anıyorum” dedi.

orman