30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun PDF Yazdır E-posta

Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan Peker 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan PEKER mesajında;'' Türk Milleti’nin tarihte eşi görülmemiş bir mücadele sergilediği Kurtuluş Savaşı’nı sonlandıran 30 Ağustos Zaferi’nin 94. yıldönümünü kutlayacak olmanın büyük heyecanı ve gururunu yaşıyoruz.

30 Ağustos 1922 tarihi ordumuzun onurlu direnişi bağımsızlık ve vatan sevgisinin yüceliğini dünyaya kabul ettirdiği ve Türk Milleti için umutsuzluğun sona erdiği, özlemlerin düş olmaktan çıktığı, halkımızın insan olmanın onurunu ve erdemini yaşadıkları yeni ve aydınlık bir döneme girdiği tarih olmuştur. Bu nedenle 30 Ağustos tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birisidir.

Türk Milleti için Ağustos Ayı, kahramanlık ve Zafer Ayı’dır. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş temellerini atan bu zafer, bugün emin adımlarla yoluna devam eden ülkemiz için yeni bir başlangıç olmuştur. O gün milletimizin içinde olduğu birlik ve beraberlik ruhu bugün ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine taşıyacaktır.

Büyük Atatürk'ün önderliğinde kazanılan zaferin bu anlamlı yıldönümünde bu büyük gün vesilesi ile halkımızın bayramını tebrik ediyor gazilerimizi şükranla, şehitlerimizi de rahmetle anıyoruz'' dedi.

ilceemniyet