Saraydüzünde Altyapı Tamamdı PDF Yazdır E-posta

Saraydüzü Belediyesi'nin bir süredir yoğun bir şekilde devam ettirdiği, kanalizasyon, yağmur suyu, atık su ve içme suyu çalışmalarını tamamladı. Saraydüzü'nün büyük bir sıkıntıdan kurtarıldığını söyleyen Belediye Başkanı Hasan Peker, "Allah'a şükür altyapı çalışmalarımız tamamlandı. Altyapı noktasında uzun süre bir sıkıntı yaşanacağını zannetmiyorum. Bu çalışmalar sırasında üst yapıda doğal olarak bazı olumsuzluklar meydana geldi. Şimdi ilçe merkezimizde üst yapı çalışmalarımıza başlayacağız. Bozulan kaldırım ve yollarımızı tamir ederek ilçemize kışa hazırlayacağız. Bu çalışmaların ilçemize kazandırılmasında emeği olan başta Sinop Milletvekilimiz Dr. Nazım Maviş olmak üzere tüm emeği geçenlere ve çalışmalar sırasında yaşanan olumsuzluklar karşısında hoş görülü davranışları için ilçe halkımıza teşekkür ediyorum" dedi.

manzara4