Başkan Peker'den 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı PDF Yazdır E-posta

Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan PEKER 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103. yılı ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan PEKER mesajında; “18 Mart 1915 Türk kahramanlık tarihinin en onur verici, en parlak sayfalarından biridir. Çanakkale Zaferi bütün insanlığın şahitliğinde, Türk milletinin varlığına ve yaşama hakkına el uzatanlara karşı vatan sevdasıyla kazanılan şeref ve ulusal onur savunmasının zirve noktasıdır. Çanakkale’yi geçilmez kılan, Türk Milletini yenilmez yapan ve birliğimizi dağılmaz duruma getiren, inanç ve değerlerimizin kararlılığıdır. Çanakkale Destanı Türk milletinin gönlünde yaşadıkça geçmişte bu milleti bölmeyi, yok etmeyi başaramayan güçler, bugün de iç ve dış maşaları aracılığıyla kesinlikle hedeflerine ulaşamayacaklardır. 103 yıl önce bu topraklarda başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tarih yazan ecdadımızı, bu vatan için canını feda etmiş tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

beledyie