Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan Peker'den Yeni Yıl Mesajı PDF Yazdır E-posta

Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan Peker yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Hasan Peker mesajında 2019 yılının tüm ülkeye huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

Saraydüzü' nü geliştirmek ve daha yaşanılır bir hale getirmek için çok çalışacaklarını aktaran PEKER, şunları kaydetti:

"2018 yılını geride bırakırken, ilçemiz ve ülkemiz adına güzel gelişmelerin yaşanacağına inandığımız yeni bir yılı sizlerle birlikte karşılamanın mutluluk ve heyecanını yaşıyorum. 2019'da da ilçemizi her alanda geliştirmek, vatandaşlarımızın geleceğe ümit ve güvenle bakmalarını sağlamak amacıyla toplumun tüm kesimleriyle birlikte işbirliği içerisinde daha fazla çalışmaya devam edeceğiz.

2019 yılının birlik ve beraberlik içinde ilçemize, milletimize ve ülkemize kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diler, Saraydüzülü hemşehrilerimin ve tüm çalışma arkadaşlarımın yeni yılını kutlar, saygı ve selamlarımı sunarım."

hilmibicerc...