Kandil Mesajı PDF Yazdır E-posta

Belediye Başkanımız Sayın Hasan PEKER , Beraat Kandili nedeniyle mesaj yayınladı.
Belediye Başkanımız Mesajında; Sevgili Peygamberimiz (S.A.V), bizim de bu geceyi ibadetle geçirmemizi tavsiye etmiş ve şöyle buyurmuşlardır: “Şaban ayının 15. gecesini ibadetle geçirin, gündüzünde de oruç tutun. Çünkü Yüce Allah, bu gece güneş doğuncaya kadar dünya semasına rahmetiyle tecelli eder ve şafak sökene kadar, ‘tövbe eden yok mu, affedeyim. Rızk isteyen yok mu, rızk vereyim. Hastalığına şifa isteyen yok mu, şifa vereyim. Daha ne gibi istekleri varsa istesinler, vereyim!’ buyurmuştur.” Bu duygu ve düşüncelerle Berat Kandilinizi kutlar, bu gecenin tüm Türk ve İslam Alemine huzur, barış ve esenlikler getirmesini Yüce Mevla’dan dilerim dedi.

Hasan PEKER

manzara4