Bir Can da Siz Kurtarın PDF Yazdır E-posta

Sıcak yaz günlerinde sokaklarda,çevremizde susuzluktan kavrulan, hastalanan sahipsiz hayvanlar için "Su Kabı" kampanyası başlatalım.

İlçemizde sokakta yaşayan sahipsiz hayvanlarının havaların aşırı sıcak geçtiği şu günlerde susuzluk sorununun görüldüğü bu nedenle hayvanlarında kolaylıkla ulaşabileceği yerlere, su içebilmeleri için kaplar konulması için tüm duyarlı saraydüzü halkımızdan yardım bekliyoruz.

Suyun her canlı için yaşamsal öneme sahip olduğunu şüphesiz bir gerçek olup  özellikle yaz aylarında sokakta yaşayan sahipsiz kedi ve köpeklerin susuzluk sorunu çektiği bir gerçektir.

“Bu sevimli dostların hayati önem taşıyan susuzluk sorununa, içinde doğa ve hayvan sevgisi olan her insan çare olabilir. Uygun gördükleri her yere bir su kabı koyabilirler. Bu su kaplarından sadece kedi ve köpekler değil kuşlar da su içme imkanı bulucaktır.

Mehmet TÜRK

Saraydüzü Belediyesi