Kadir Geceniz Mubarek Olsun PDF Yazdır E-posta

Belediye Başkanı Hasan PEKER yayınladığı mesajla İslam aleminin Kadir Gecesi''''ni tebrik etti.

Hasan PEKER, yayınladığı mesajında, Kadir Gecesi''''nde tüm Müslümanların ellerini semaya açarak dua edeceğini belirterek, "Kadir Gecenizi en kalbi duygularımla kutlar, Ramazan ayı boyunca tuttuğunuz oruçların, yaptığınız ibadetlerin kabul olmasını dilerim. Mübarek Ramazan ayının bereketini yaşadığımız şu günlerde, Allah''''a karşı ibadetlerin zirveye çıktığı Kadir Gecesi''''ne kavuşmuş bulunmaktayız. Bu gecede yine birlik beraberlik içerisinde, tüm Müslümanlar dualarımızı Allah''''a arz edeceğiz. Tüm İslam dünyasının tek yürek Rabbine elini açıp istediği, dua ettiği mübarek gecelerde duaların kabul edileceğinden şüphemiz yoktur.

Bizler her mübarek gecede Allah''''a daha da çok yakınlaşıyor, O''''nun merhamet ve rahmetini daha yakından hissediyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu afet ortamı içerisinde, daha çok dua etmeli ve O''''na sığınmalıyız. Tekrar milletimiz ve tüm İslam Alemi''''nin üç aylarını ve Kadir Gecelerini tebrik eder, hayırlara vesile olmasını yüce Allah''''tan niyaz ederim" dedi.

ALLAHA AÇILAN ELLER NASIL BOŞ GERİ DÖNER,

DUA EDEN KALBİN ATEŞİ SÖNER,