Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun PDF Yazdır E-posta

Belediye Başkanımız sayın Hasan PEKER, yayınladığı mesajından, "Toplumsal birlikteliği sağlayan, değerlerin anımsandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı Ramazan Bayramı''''nı hep birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyiz. Toplumsal yaşamımızda önemli yeri bulunan bayramlarımız, kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı özel günlerdir. Bayramlarda, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, birlik ve dayanışmamızı artırmalı, geleceğe inancımızı her koşulda korumalıyız. Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini, sayılı bayram günleriyle sınırlı tutmayarak yaşamın her evresinde ve tüm ilişkilerimizde anımsamalıyız. Hoşgörü, barış ve kardeşlik ortamının toplumun tüm kesimlerinde oluşmasının sorunlarımızın çözümünde etkili olacağını unutmamalıyız. Bu vesileyle tüm halkımızın Ramazan bayramını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım" dedi.

ilceemniyet