18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Mesajı PDF Yazdır E-posta

Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan PEKER, 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

PEKER mesajında, “Çanakkale Zaferi, bağımsızlık uğruna gözlerini kırpmadan canlarını vermekten çekinmeyen Türk milletinin kahramanlık destanıdır. Üzerinde bağımsız olarak yaşadığımız bu vatanı, özgürlüğümüzün, vatan sevgimizin, birlik ve bütünlüğümüzün simgeleri olarak, gönlümüzde yaşayan aziz şehitlerimize borçluyuz. Onların, vatan ve millet için yaptığı fedakârlığın değeri, hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar yüce ve büyüktür. Bu anlamlı günde, Büyük Önderimiz Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşlarını, vatanın bölünmez bütünlüğü için görevleri başında kaybettiğimiz tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı.

Spor, prostat bezinin durumunu iyileştirmeye yardımcı olur. Yorucu egzersizler gerekli değildir - basit egzersizler ve uygun ilaç tedavisi için her gün 10-15 dakika ayırmanız yeterlidir- https://opdproje.org/prostonic-ultra/ . En etkili prostat egzersizleri ağız kavgası, tekme ve bacak çemberleri, kalça kaldırma, Kegel egzersizleri ve tenis topu egzersizleridir. Düzenli egzersiz, perine dokularındaki kan dolaşımını uyaracak, kas tonusunu artıracaktır - bu, erkeklerde iç organların durumunu iyileştirecek, prostatitin tekrarlamasına karşı koruyacak, gücü güçlendirecektir.Cimnastiğin yararı, kan akışını teşvik etmektir.

merkez